U kunt bij ons terecht met verschillende vormen van rug en nekpijn.

Wij werken onderling nauw samen. Zo kunnen we de beste specialisaties inzetten. Door de jaren heen hebben we zo al veel mensen kunnen helpen om weer vrij te bewegen.

Bas Haanskorf heeft sterke interesse en veel ervaring in de revalidatie en richt zich met name op het functionele herstel. Middels oefentherapie en diverse trainingsvormen wordt de rug of nek weer op niveau getraind.

Bas Heilbron (Manueel Therapeut) en Hans Polman (Manueel Therapeut in opleiding) richten zich met name op het bewegen van de wervelkolom (spieren, gewrichten, zenuwbanen). Ze beschikken over uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van wervelkolomgerelateerde klachten. Voorbeelden hiervan zijn chronische pijn, uitstralende pijn, geblokkeerde gewrichten, hernia en wervelkolomstenose.

Suzanne Kersten is naast fysiotherapeut ook lifestylecoach en kan helpen uw beweeg- en gezondheidsgedrag te optimaliseren. Onze houdingstherapeut Mark Bukman kan u verder helpen met werkplek-, til- en houdingsadviezen. Carla Hertogh heeft veel kennis van osteopathie en levert geregeld een bijdrage vanuit die zienswijze.

Om te komen tot een optimaal resultaat worden behandelingen vaker gecombineerd uitgevoerd. Wij werken daadwerkelijk als team en maken dus gebruik van ieders specifieke vaardigheden om u verder te helpen.