Fysiotherapie en manuele therapie wordt meestal vergoed uit uw aanvullende verzekering en er is voor de meeste klachten geen verwijzing nodig.

Wij hebben in 2023 contracten met alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld DSW, VGZ, Zilverenkruis en CZ. We hebben geen overeenkomst met Zorg en Zekerheid, ENO en het label “Just” van CZ. Bent u hierbij aangesloten dan moet u de nota zelf indienen.

Bij een “natura polis” zoals bijvoorbeeld de DSW aanvullende verzekeringen Av-Top en AV-Standaard, handelen we de declaraties rechtstreeks af met de verzekeraar. Hoeveel zittingen u vergoed krijgt, is afhankelijk van welke aanvullende verzekering u afgesloten heeft. Wij kunnen dit direct voor u controleren en u kunt vooraf zelf het een en ander controleren bij uw verzekeraar.

Bepaalde chronische aandoeningen, welke op de lijst van het ministerie van VWS staan, komen na 20x uit de basisverzekering. De eerste 20x komt ten laste van uw aanvullende verzekering.

Therapie zoals Shockwave, Echografie, Dry needling, Rug-training of Revalidatie maakt deel uit van de behandeling en wordt niet apart gerekend !

U krijgt zelf een rekening op basis van onze tarieven als:
a) wij geen contract met uw verzekeraar hebben 
b) u een restitutie polis heeft
c) u niet of onvoldoende aanvullend verzekerd bent
d) u niet op tijd afbelt (minimaal 24 uur van te voren)

Tarieven 2023